Tekenwerk

Ondersteunende kennis 

Het efficiënt inzetten van kennis is belangrijk voor de ontwikkeling binnen uw bedrijf. Vaak kan ervaring dat is opgedaan bij eerdere projecten gebruikt worden bij nieuwe ontwerpen en plannen. Maar soms is er voor een nieuw project compleet nieuwe kennis nodig en expertise in tekenwerk.

Is er binnen uw bedrijf een pilotinstallatie ontwikkeld, maar ontbreekt er kennis op meerdere gebieden om die pilotinstallatie te tekenen? Door onze achtergrond van technisch tekenen, programmeren en wiskunde, kunnen wij onze expertise inzetten om technisch ingewikkeld tekenwerk uit te voeren.

Heeft u snel versterking nodig bij een grote klus? Of heeft u structureel mankracht tekort en moeten er uren opgevuld worden? Voor verschillende situaties kunt u bij ons terecht. Zo heeft u snel meer hulp én specialistische kennis in huis.

Onze werkwijze

Wij maken 3D-modellen die zorgen voor een visuele beleving bij uw klanten en zetten graag onze kennis in bij grote en nieuwe projecten. Na een korte kennismaking kunnen we exact inschatten in hoeverre we van toegevoegde waarde kunnen zijn. Vervolgens komen we bij u langs om daadwerkelijk te tekenen. Deze projecten kunnen variëren van een dag tot een aantal weken. We duiken volledig in de materie tot we alles weten van uw branche, producten en wensen.